+30 6974785010
Ώρες λειτουργίας σήμερα (GMT+2): 08:00 - 20:00

Ειδικές Περιστάσεις

Ειδικές Περιστάσεις

Ειδικές Περιστάσεις

Ενθουσιαστείτε, Μαγευτείτε, Συγκινηθείτε!

Η UNIQUE sa. έχει δώσει την μέγιστη φροντίδα στην άψογη διοργάνωση εκδηλώσεων για ειδικές περιστάσεις σε τοποθεσίες μαγευτικής ομορφιάς, επιλεγμένες με τα πιο αυστηρά κριτήρια. Αυτή η υπηρεσία, με το επαγγελματικό επίπεδο τελειότητας που έχει κατακτήσει, εξασφαλίζει το επιτυχές αποτέλεσμα όλων των ειδικών εκδηλωσεών σας, όπως είναι οι Χοροί, οι Δεξιώσεις, τα Γκαλά ή ακόμη και επαγγελματικές συναθροίσεις. Προσθέτουμε ένα άγγιγμα κομψότητας και εκλεκτικότητας, σε κάθε στιγμή, απο την πολυτελή αφιξή σας με ένα απο τα πιο εντυπωσιακά μας οχήματα μέχρι το εντυπωσιακό φινάλε ενός καλαίσθητα οργανωμένου γεγονότος.

Οργάνωση Γάμου

Θα μπορούσε να είναι ο γάμος σας, η ανανέωση των όρκων σας ή ακόμη η επέτειος σας.

Μια τελετή ιδιαίτερη, αξέχαστη...ένα όνειρο που γίνεται μια γλυκιά πραγματικότητα! Αφήστε να σας οδηγήσουμε στην εκκλησία με πανέμορφα διακοσμημένα αυτοκίνητα. Ολες οι γαμήλιες εκδηλώσεις, που οργανώνονται απο την εταιρεία μας έχουν έναν αέρα φινέτσας και καλαίσθητης πολυτέλειας. Εναπόκειται σε εσάς και στον συντροφό σας να επιλέξετε τι σας ταιριάζει περισσότερο.

Παρέχουμε λιμουζίνες με προσωπικό σωφέρ και υπερπολυτελή Ξενοδοχεία για τον πιο ρομαντικό μήνα του μέλιτος. Αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες όπως τα μοναδικά φρέσκα λουλούδια, το γαμήλιο γλέντι, ακόμη και την επαγγελματική φωτογράφιση του γάμου σας. Θα κάνουμε αυτήν την ημέρα αξέχαστη, ώστε να την φυλάξετε για μια ζωή στην καρδιά σας!

Μήνας του Μέλιτος

Εξαιρετική πολυτέλεια και προσωπική φροντίδα στα πιο ρομαντικά μέρη για ένα ιδιαίτερο ταξίδι του Μέλιτος!

Απο τις πρώτες στιγμές της κοινής σας πορείας, επιθυμούμε να προσφέρουμε σε εσάς και στον συντροφό σας το πιο ονειρικό περιβάλλον για να ξεκινήσετε να οραματίζεστε το μέλλον. Απο το εκπληκτικό αυτοκίνητο που θα σας μεταφέρει σε μέρη απίστευτης ομορφιάς μέχρι τα υπέροχα δείπνα κάτω απο το φώς των αστεριών! Αξέχαστες στιγμές, που θα θυμάστε για πάντα. Κάθε λεπτομέρεια έχει φροντιστεί πλήρως, ώστε να χαλαρώσετε και να γευτείτε με τον άνθρωπο σας το πιο γλυκό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα της νέας σας ζωής!

Συναντήσεις & Διοργανώσεις

Είμαστε υπερήφανοι για τους πολύπειρους επαγγελματίες μας που χάρη στις πετυχημένες διοργανώσεις έχουν αναγάγει την οργάνωση εκδηλώσεων της UNIQUE sa.  σε τέχνη! Όποιο και αν είναι το γεγονός, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε επαρκώς στις ανάγκες μέχρι και 8,000 συμμετεχόντων και να εξασφαλίσουμε σε όλους τους οξυδερκείς πελάτες μας παγκοσμίως ότι θα συναντήσουν εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας και ακόμη εκπληκτικούς προορισμούς για να επιλέξουν πού θα γίνει η διοργάνωση.

Επιλέξτε απο μια σειρά εξαιρετικών Ξενοδοχείων ή ενός παραθαλάσσιου θερέτρου που θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες σας να συνδυάσουν έξυπνα τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες με ένα μικρό αλλα εξαιρετικά χαλαρωτικό διάλειμμα διακοπών!

Συνεχιζόμενη για χρόνια υπεροχή και ανώτερες υπηρεσίες παρέχονται σε διευθύνοντα στελέχη, V.I.P πελάτες και εταιρικούς συνεργάτες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μεγάλη Ποικιλία

Μεγάλη γκάμα κάθε είδους αυτοκινήτων κορυφαίων προδιαγραφών

Απίθανες Τιμές

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αυτοκίνητα σε προσιτές τιμές

Υποστήριξη 24/7

Απεριόριστη τηλεφωνική ή μέσω email υποστήριξη ότι κι αν σας συμβεί